Salon gesloten tot en met 9 februari

Category : Geen categorie

Lieve mensen,

Helaas blijft de salon gesloten voor behandelingen tot en met 9 februari 😢

Toen we deze lockdown in gingen heb ik alle afspraken verplaatst, maar nu wil ik daar mee wachten totdat het zeker is dat we weer open mogen.

Voor producten, advies of een cadeaubon ben ik gewoon te bereiken via, app, mail of telefoon. Bedankt voor iedereen die mij al gesteund heeft door producten of een cadeaubon te kopen! ❤️

Ook is het mogelijk om via de website van Dr. Hauschka producten te bestellen via: https://www.drhauschka.nl/?sPartner=100981

*Vul de code 100981* in het vakje “voucher code” in het winkelmandje dan wordt je aan mijn salon gelinkt en krijg je vanaf € 40,00 gratis verzendkosten. Op deze manier steun je mij dan ook een beetje 😉

Het is heel erg balen dat de lockdown weer verlengd is, maar hou vol en probeer positief te blijven. Zorg goed voor jezelf, wees lief voor elkaar en ik kan niet wachten om jullie weer te verwelkomen in de salon! ❤️

Hopelijk tot snel! 🙏🏼