Esse Skincare

Esse is opgericht in 2002 in Zuid-Afrika door Trevor Steyn. Het betekent “zijn” in Latijn.

Het merk heeft zichzelf waargemaakt op de biologische huidverzorgingsmarkt in Zuid Afrika.

In 2009 is het bedrijf gaan verschuiven naar probiotische huidverzorging.
De eerste bevindingen van het Human Microbiome Project lieten de huidige kijk op de huid veranderen en Esse begon de huid te zien als een ecosysteem van menselijke en bacteriële cellen en de verwerking van deze nieuwe inzichten in de formules van de producten begon. Het bedrijf is actief op zoek naar het toepassen van nieuwe soorten probiotica en transport daarvan in de huid om huidveroudering tegen te gaan en de huid zo gezond mogelijk te maken.

Esse zorgt ervoor dat goede bacteriën kunnen groeien op je huid.

Er wordt gebruik gemaakt van prebiotica om de juiste probiotica te voeden en heeft aan 3 serums LEVENDE probiotica toegevoegd om grote veranderingen teweeg te brengen in het microbioom van de huid. Esse gelooft niet in het schade aan de huid aanbrengen voor korte termijn resultaat, maar zorgt ervoor dat de huid wordt geoptimaliseerd voor een lange termijn vertraging van het verouderingsproces.

Sinds de oprichting zijn ze trouw gebleven aan hun basisprincipes: Esse is gecertificeerd biologisch, vegan, dierproefvrij, draagt bij aan fair trade en is een CO2 neutraal bedrijf.


Wil je meer informatie over de producten of behandelingen neem dan contact op met mij!

Of neem een kijkje op de  Website van Esse Skincare

 


Reviews